Ervaringen

Carpaaltunnel
Carpale tunnelsyndroom

“Mijn slapeloze nachten door een carpaletunnelsyndroom zijn na een simpele operatieve ingreep verleden tijd. Geen lange wachttijden voor een bezoek aan de neuroloog voor een E.M.G. Kliniek Alphen beschikt over eigen echo apparatuur waarmee de klachten simpel en snel worden vastgesteld, en de ingreep was vlot en zonder noemenswaardig ongemak. "

Marianne van der Bijl

Ziekte-van-Dupuytren
Dupuytren

“Na jaren ongemak van Dupuytren brachten de behandelingen in Kliniek Alphen de oplossing. Zonder pijnlijke operatie. De verhardingen in mijn handpalmen zijn vrijwel verdwenen. Drie jaar later nog steeds. Werken zonder dit ongemak is wel zo prettig”.

Thom Hoedemakers

Huidtumoren
Huidtumoren

Fijne kliniek met zeer gespecialiseerde artsen en verpleegkundigen, altijd ontzettend aardig. 
Hier is men heel persoonlijk, waar ze altijd voor je klaar staan en snel terecht kan. 
Prettiger dan een ziekenhuis, kan ik echt iedereen aanraden! 
 
Rob Verbakel 

Ooglidcorrectie
Ooglidcorrectie

Ik heb een ooglidcorrectie laten uitvoeren door Dr. J. van der Werff.
Ik had al een paar jaar last van vermoeide ogen. Omdat ik in Spanje woon en dit niet zomaar een correctie is, heb ik me overal goed laten voorlichten. Ik voelde me direct prettig en in goede handen na het eerste gesprek met Dr. John. Hij heeft veel ervaring en werkt erg professioneel. Dus ben ik naar Nederland gegaan voor de ingreep, deze voelde niet vervelend, de begeleiding en de nazorg waren heel goed en geruststellend. Ik ben zeer blij met het resultaat en het is erg mooi geworden.

Louise van Leeuwen.

Brandwonden
Brandwonden

Toen ik twee jaar oud was raakte ik ernstig verbrand in mijn gezicht. Hierdoor vele huidtransplantaties moeten ondergaan, in verschillende ziekenhuizen door verschillende plastische chirurgen. Inmiddels ben ik een volwassen vrouw van 50 jaar, en vele ervaringen op het gebied van plastische chirurgie rijker. Van groot belang is dat de chirurg kundig is, je vertrouwen geeft, en gaat voor het resultaat wat je samen hebt afgesproken. Kliniek Alphen maakt zijn belofte meer dan waar. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en goede nazorg, dat is iets wat werkelijk in de uitvoering gebeurd. Dat is mijn gevoel bij Kliniek Alphen

Elly van Vliet